Snedker

Snedker med speciale i vinduer og døre

​Asmussen Vinduer & Døre er den lokale snedker i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. Vi udfører alle former for opgaver som snedker i forbindelse med især specialproducerede vinduer og døre for kunder i det meste af Sønderjylland. Vi har den grundholdning, at vi skal og kan udføre alle specialopgaver som snedker.

Vi er som snedker specialiseret i komplicerede vinduer
En erfaren snedker som os er blandt andet specialiseret i at lave vinduer på for eksempel fredede bygninger eller andre ejendomme, med skæve og buede elementer. Vi kan med andre ord altid finde en løsning på selv de mest skæve elementer, der skal repareres, renoveres eller udskiftes.

Vores eget værksted har alt fra dørhåndtag til vinduesrammer og alt fra dørkarme til tagvinduer, og det, som vi ikke har, kan vi enten fremskaffe eller fremstille.

Enhver snedker fra Asmussen Vinduer & Døre har altid kunden i centrum. Kundernes ønsker og behov er altid det vigtigste for os, uagtet opgavetypen. Det er din garanti for et smukt, godt og solidt resultat, som du vil blive glad for i den daglige brug, og som du også vil kunne vise frem med stolthed.

Kontakt os for at drøfte dine ønsker og behov
Hvis du har behov for en snedker, er du meget velkommen til at kontakte Asmussen Vinduer & Døre. Du kan ringe til os på telefon 74 68 51 23, men du kan også skrive til os på a-asmussen@mail.dk. Derpå kan vi tage en drøftelse om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen her, og få et godt tilbud pådin næste opgave!

=