Kvalitet

Kvalitet

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at dette er første punkt på menuen. For Asmussen Vinduer & Døre er kvalitet et nøgleord og det vigtigste i vores produktion.

​Under dette menupunkt beskriver vi nogle af de arbejdsgange og procedurer, samt ikke mindst den omtanke, vi gør brug af, for at sikre at vores vinduer eller døre ender med at være kvalitetsprodukter.

Vores service

Asmussen Vinduer & Døre er nok en produktionsvirksomhed, men vi ser os i lige så høj grad som en servicevirksomhed. ​Det betyder, at du altid kan henvende dig og få svar på dine spørgsmål.

​Men da vi jo trods alt har lukket ind i mellem, har vi lavet denne hjemmeside med det formål for øje, at du døgnet rundt skal kunne få svar på alle spørgsmål i forbindelse med køb af vinduer/døre.

​Hvis du mangler information her, vil vi meget gerne høre derom, så får vi gjort noget ved det.

Forarbejdning

Her er vi ved hjertet af vores produktion. ​Selvfølgelig er moderne produktion af vinduer og døre ikke mulig uden maskiner.

​Men i vores virksomhed bliver emnerne håndteret af menneskehænder og det er altid en trænet fagmands øje, der tager stilling til om resultatet er OK eller det er en ommer.

Miljø

Amussen Vinduer & Døre har valgt at skåne miljøet mest muligt. ​Hvis vi starter med træerne i skoven, er den miljørigtige metode kontrolleret drift, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end der genplantes. Alt træ, vi bruger, uanset om det er fra Nordskandinavien, Sydamerika eller Fjernøsten, kommer fra kontrolleret drift.

​Som DVC vinduesproducent SKAL alt fyrretræ, vi producerer, være trykimprægneret. Det er noget giftigt stads, men vi anvender et lukket kredsløb, så vi minimerer miljøpåvirkningerne.

Når vinduesrammerne eller dørene er færdige, skal de grundes og males. Til vores overfladebehandling bruger vi udelukkende “grønne” produkter.​ Så hvor vi kan gøre vores indflydelse gældende, har vi gjort, hvad vi kunne for at sikre miljøet.​

Få et godt tilbud

Udfyld formularen her, og få et godt tilbud på din næste opgave!